EK kirjoitti:Tuosta pelkovaikutuksestahan on hyvä esimerkki Normandian taisteluiden ajalta. Liittoutuneiden rynnäkkökoneiden lentäjät ilmoittivat jatkuvasti aivan järjettömän suuria määriä saksalaisten vaunuja tuhotuksi. Kun sitten taistelukenttä jäi lopulta liittouneiden haltuun, he analysoivat ilmoitukset ja tutkivat kentältä löytyvät vaunut ja totesivat, että suurin osa tuhoutuneista vaunuista tuhottiin muutoin kuin rynnäkkökoneilla.
Johtopäätös oli se, että koska vaunumiehistöt olivat kykenemättömiä vastaamaan lentokoneiden tuleen, joka kuitenkin jonkin verran aiheutti tappioita, kokeneetkin miehistöt poistuivat vaunuista, vaikkei niihin olisi edes osunut. Vaikka Keeganin uudempiin kirjoihin ei enää automaattisesti kannata luottaakaan, tuo kuulostaa ihan loogiselta.
Esimerkki liiallisesta pelon puutteesta on sitten vissiin Wittmanin kaatuminen. Kun hän kuuli, että vastassa on Shermaneja, ei hän toiminut riittävän varovasti. Kun sitten vastassa olikin Firefly, se ampui Tigerin tohjoksi. Mutta tämähän on kuulopuheita.
Ja ne wanhemmat Keeganitko ovat sitten luotettavaista kampetta? Kyllä niistä paistaa läpi kylmä sota niin että kohina kuuluu. Keegankaan ei ollut immuuni politiikalle, olisko tuo sitten jotenkin eri juttu uudempien tai wanhempien kirjoitusten osalta?