Itse haaveilen näkeväni jungnerin etc paskanpujat tekemässä jotain fyysistä työtä , ihan mitä tahansa.. Vaan taitaisi se nälkäkuolema kansaa uhata jos ruoantuotanto olisi näiden vastuulla.Mikael Jungner haaveilee ruuan suhteen omavaraisesta Helsingistä – kuinka pitkälle päästään kerrosviljelyllä ja kattopuutarhoilla?
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.292751
Muutamat ravintolat Tampereella kokeilivat kasvattaa itse käyttämiään salaatteja ja yrttejä, Tampereen yliopiston ympäristöpolitiikan yliopisto-opettaja Krista Willman kertoo.
Kävi kuitenkin ilmi, että viljely vaati paljon aikaa ja ammattitaitoa.
”Huomattiin, että ravintolapäällikkö ei ole puutarhuri.”
Keskeinen ongelma. Ei onnistu itujenkaan kasvatus capuchinoa litkimällä. Toinen, että kaupungin infra pitäisi pistää kokonaan uusiksi.
Peltojahan sekä viljelijöitä meillä vielä on koko maan ruokkimiseen. Miten pitkään näillä nykykatteilla, onkin jo sitten kokonaan toinen juttu.
Urakkapaikassa tuli kynnettyä loka-marraskuussa puintien jälkeen 160ha mallilla väkisin läpi, työtä käskettyä.

Tosin saa itseäänkin syyttää, että noita viljelee.