Irakin armeija: Syyriasta vetäytyvillä USA:n joukoilla ei ole lupaa jäädä Irakiin
Yhdysvallat kertoi aiemmin, että sen Syyriasta lähteviä joukkoja jää Irakiin maan hallituksen tueksi.
yle.fi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Irakin armeija: Syyriasta vetäytyvillä USA:n joukoilla ei ole lupaa jäädä Irakiin
Yhdysvallat kertoi aiemmin, että sen Syyriasta lähteviä joukkoja jää Irakiin maan hallituksen tueksi.yle.fi
Eli Amiraaleja ja Kenuja potuttaa se, kun ei pääse sotimaan... Siksi ne päätökset jätetäänkin poliitikoille.
Niin ja missäs vaiheessa Syyria pyyti USA:a apuun Syyrian maaperälle.... hmmm
Ja kukahan on ollut eniten oikeassa, Mattis, Obama vai Trump? Obama epäonnistui Assadin hillitsimisessä ja veti joukot pois Irakista mikä helpotti ISIS:n nousua. Trump on lopullisesti onnistunut pilaamaan jenkkien maineen ja jättänyt koko alueen Iranin, Turkin ja Venäjän temmellyskentäksi. Molempien poliittisten nerojen ansiosta kymmeniä tuhansia ihmisiä on kuollut. Mattisin neuvoja noudattaen mitään näistä ei olisi tapahtunut.Ja silti sai kenkää niin Obamalta kuin Trumpilta...
Nykyään jenkkejä ei pahemmin kiinnosta enää maailman pelastaminen merten takaa toisten puolesta. Trump tukee tätä kansan tahtoaJa kukahan on ollut eniten oikeassa, Mattis, Obama vai Trump? Obama epäonnistui Assadin hillitsimisessä ja veti joukot pois Irakista mikä helpotti ISIS:n nousua. Trump on lopullisesti onnistunut pilaamaan jenkkien maineen ja jättänyt koko alueen Iranin, Turkin ja Venäjän temmellyskentäksi. Molempien poliittisten nerojen ansiosta kymmeniä tuhansia ihmisiä on kuollut. Mattisin neuvoja noudattaen mitään näistä ei olisi tapahtunut.
Kaikkein vähiten noita vainaita olisi tullut jos Mattis ja Obama olisivat keskittyneet vaikka postimerkkeilyyn ja jättäneet maailmanparannuksen omaan arvoonsa. Trumpista en tiedä, ei ole paljon vainaita saanut aikaan ... vielä. Veikkaan että vainaiden määrällä mitaten tämä Trumpin joukkojen poistaminen Syyriasta oikeastaan vähensi niitä, siis pitkällä tähtäimellä katsottuna.Ja kukahan on ollut eniten oikeassa, Mattis, Obama vai Trump? Obama epäonnistui Assadin hillitsimisessä ja veti joukot pois Irakista mikä helpotti ISIS:n nousua. Trump on lopullisesti onnistunut pilaamaan jenkkien maineen ja jättänyt koko alueen Iranin, Turkin ja Venäjän temmellyskentäksi. Molempien poliittisten nerojen ansiosta kymmeniä tuhansia ihmisiä on kuollut. Mattisin neuvoja noudattaen mitään näistä ei olisi tapahtunut.
Entäpä jos kansan tahto on pitkällä tähtäimellä Yhdysvalloille valtiona turmiollista. Jos kansan tahdon hintana on suurvalta-aseman heikkeneminen, niin eikö silloin pitäisi ymmärtää toimia kansan tahdon vastaisesti. Aikaa myöten kun se aseman heikkeneminen voi olla myös kansalle haitallista.Nykyään jenkkejä ei pahemmin kiinnosta enää maailman pelastaminen merten takaa toisten puolesta. Trump tukee tätä kansan tahtoa
Ettäkö demokratiasta pitäisi luopua koska Obama ja kumppanit tietävät paremmin?Entäpä jos kansan tahto on pitkällä tähtäimellä Yhdysvalloille valtiona turmiollista. Jos kansan tahdon hintana on suurvalta-aseman heikkeneminen, niin eikö silloin pitäisi ymmärtää toimia kansan tahdon vastaisesti. Aikaa myöten kun se aseman heikkeneminen voi olla myös kansalle haitallista.
Heikkeneekö USAn asema jos se alkaa käyttäytyä järkevästi ? Uskoisin ettei Irak, Libya ja Afganistan ole juuri USAn asemaa nostanut, vastustajia kyllä tullut lisää. Ja sama koskee Syyriaa, olivat antaneet Assadin olla niin eipä olisi ISISja muut jihadistit Syyriassa jyränneet.Entäpä jos kansan tahto on pitkällä tähtäimellä Yhdysvalloille valtiona turmiollista. Jos kansan tahdon hintana on suurvalta-aseman heikkeneminen, niin eikö silloin pitäisi ymmärtää toimia kansan tahdon vastaisesti. Aikaa myöten kun se aseman heikkeneminen voi olla myös kansalle haitallista.
USA on nyt vähän huonossa huudossa noilla nurkilla. Mahtaa käydä joukkojen moraalinkin päälle.Irakin armeija: Syyriasta vetäytyvillä USA:n joukoilla ei ole lupaa jäädä Irakiin
Yhdysvallat kertoi aiemmin, että sen Syyriasta lähteviä joukkoja jää Irakiin maan hallituksen tueksi.yle.fi
No ei tietenkään. Kaikille kuitenkin lienee selvää miten kansan tahtoa on noudatettu noissa ns. suurissa linjoissa yleensä.Ettäkö demokratiasta pitäisi luopua koska Obama ja kumppanit tietävät paremmin?
Trump sanoo samaa NATO:n tukemisesta. Tosiasiassa enemmistö kansalaisista on sitä mieltä että USA:n pitää tukea NATO:a. Trumpin kannatus pyörii jossain vähän yli 30% tienoilla. Ei missään tapauksessa edusta "USA:n kansaa".Nykyään jenkkejä ei pahemmin kiinnosta enää maailman pelastaminen merten takaa toisten puolesta. Trump tukee tätä kansan tahtoa
Lähinnä kun tiedostetaan Kiinan uhka.Trump sanoo samaa NATO:n tukemisesta. Tosiasiassa enemmistö kansalaisista on sitä mieltä että USA:n pitää tukea NATO:a. Trumpin kannatus pyörii jossain vähän yli 30% tienoilla. Ei missään tapauksessa edusta "USA:n kansaa".
Ei varmastikaan heikkene. En tiedä kuitenkaan onko sen enempää edellisen kuin nykyisenkään presidentin toiminta näissä asioissa ollut kovinkaan järkevää. Lisäksi kumpikin on osoittanut olevansa jollakin tavalla heikko johtaja ja se on kyllä omiaan heikentämään USA:n arvovaltaa. Jos kaikenmaailman vilttiketjun diktaattorit saavat erävoittoja niin ei se nyt oikein hyvää kuvaa maan johtamisesta anna. Mutta tämä nyt menee taas vähän ohi ketjun varsinaisen aiheen, joten ei tästä sen enempää.Heikkeneekö USAn asema jos se alkaa käyttäytyä järkevästi ? Uskoisin ettei Irak, Libya ja Afganistan ole juuri USAn asemaa nostanut, vastustajia kyllä tullut lisää. Ja sama koskee Syyriaa, olivat antaneet Assadin olla niin eipä olisi ISISja muut jihadistit Syyriassa jyränneet.
Kaikkein vähiten noita vainaita olisi tullut jos Mattis ja Obama olisivat keskittyneet vaikka postimerkkeilyyn ja jättäneet maailmanparannuksen omaan arvoonsa. Trumpista en tiedä, ei ole paljon vainaita saanut aikaan ... vielä. Veikkaan että vainaiden määrällä mitaten tämä Trumpin joukkojen poistaminen Syyriasta oikeastaan vähensi niitä, siis pitkällä tähtäimellä katsottuna.
Demokratia ei ehkä ole paras hallintomalli, mutta se on paras käytössä oleva. Demokraattisesti valitun johdon toimintaa on kunnioitettava.Entäpä jos kansan tahto on pitkällä tähtäimellä Yhdysvalloille valtiona turmiollista. eikö silloin pitäisi ymmärtää toimia kansan tahdon vastaisesti?
Tarkoitin lähinnä sitä, että sen demokraattisesti valitun johdon ei aina ehkä ole järkevää toteuttaa kansan tahtoa joka asiassa. Voi olla parempi jättää joku vaalilupaus lunastamatta jos ns. yleinen etu sitä vaatii.Demokratia ei ehkä ole paras hallintomalli, mutta se on paras käytössä oleva. Demokraattisesti valitun johdon toimintaa on kunnioitettava.
Tavallaan voi sanoa että kansa hyväksyy itse sen lopputuloksen mihin sen johtajat maan vievät. Trump sai mandaatin USA:n kansalta niillä puheilla joita piti ja nyt sitten toteuttaa luvattuja asioita.
Siksi joukot vähenevät maailmalla ja USA:n kansa saa mitä haluaa.
Seuraus mikä Syyriasta vetäytymisellä on, on siis amerikkalaisten itsensä hyväksymä.
.