Esittele itsesi

Niilola

Korpraali
No jos tännekin kirjoittelee sitten.

21-vuotias sälli Varsinais-Suomesta. Rakennuksilla palkkaa tienaten ja vapaa-ajat meneekin sotahistoriaa tutkiessa ja eräilessä. Politiikasta myös kiinnostunut ja sen seuraamiseen menee suurikin osa ajasta. Maailmankuva ja poliittinen suuntautuminen on oikealla, tarkemmin kansalliskonservatismi on aika lähellä sydäntä. Moni olikin jo kertonut käyneensä armeijan, mutta itselläni vasta edessä 2/20, siihen on mennyt tämä kevät keskittyen. Kesää tässä jo odotellaankin, vaikka siitä tuleekin kovin lyhyt. Työt loppuu siinä juhannuksen aikana ja olen suunnitellut reissailua Suomessa, tätä toki tullut nuorempaan tehtyä isäni kanssa, mutta jos nyt kävisi enemmän sotahistoriallisissa paikoissa, tästä voittekin antaa vinkkejä, että mitkä ovat hyviä paikkoja. Amiksesta on revitty artesaanin paperit, joten koulutuspohjalta en ole mikään huippu. Kaiken tämän lisäksi, niin jääkiekko on hyvin lähellä sydäntä. Nuoruus meni pelaten jääkiekkoa ja nykyään fanitoiminnassa mukana ollut. Mitäs sitä muuta sitten selittelemääkään, toivotan jokaiselle loistavaa tulevaa kesää ja katsellaan, että mihin oma tie armeijassa vie.
 

eleutheros

Alokas
Lienee kohteliasta esittäytyä. Olen jo vanhempaa kaartia (vielä hetken reservissä), intti käyty joskus sydänkeskiajalla. 3. ErVK/SavPr ja radio-au minusta siellä tehtiin. Vuosia olen seurannut foorumia lähes päivittäin ja nyt sitten sain aikaiseksi rekisteröitymisen. Eniten kiinnostaa turvallisuuspolitiikka ja sotahistoria siviilissä tehtyjen opintojen ja ammatin vuoksi. Kun kirjaimellisesti elän menneisyydestä.

Harrastuksia on monenlaisia. Viestihommiin jouduin aikanaan radioharrastuksen vuoksi ja vieläkin löytyy toimiva amatööriasema. Aktiivisuus on sitten vähän niin ja näin. Asepuolella on aina viehättänyt teräaseet ja puuhastelen japanilaisen miekkailun parissa. Parikymmentä vuotta meni karaten kanssa, mutta sitten setämiehen piti etsiä jotain sellaista mihin vielä taipuu. Lukeminen, pyöräily ja metsissä samoilu ovat myös sydäntä lähellä.

En tiedä kuinka aktiivinen kirjoittaja minusta tulee, olen enemmän sivustakatsojatyyppiä. Mutta pistän viestiä aiheisiin joista löytyy relevanttia sanottavaa.
 
Top